Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Adresa:
Sheshi "Nene Tereza" Nr.3
Tirane

Email: Kjo adresë mbrohet prej spam bots-ave, të duhet JavaScript per ta pare.
Telefon: 04-2240713

Informacion: http://www.facebook.com/pages/Qendra-e-Studimeve-Albanalogjike-faqe-zyrtare/169907393088606