Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Fjalori Elektronik i Gjuhës Shqipe pdf Shtyp Email
QSA
Shkruar nga Administrator   
E premte, 23 Nentor 2012 11:04
Në kuadrin e 100-vjetorit të Pavarësisë, publikut shqiptar do t’i jepet kënaqësia të zbulojë Fjalorin Elektronik të Gjuhës Shqipe, fryt i bashkëpunimit mes Qendrës së Studimeve Albanologjike dhe shoqërisë Terminal Albania.
Në konferencën për shtyp, që do të mbahet ditën e shtunë, datë 24 nëntor, ora 17.00, në ambientet e Qendrës së Studimeve Albanologjike, do të bëhen paraqitja dhe certifikimi zyrtar i Fjalorit, në prani të medieve.
Modifikimi i fundit E martë, 27 Nentor 2012 21:04
 

Kush është online?

Kemi 96 vizitorë online