Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Konferencë Shkencore pdf Shtyp Email
QSA
Shkruar nga Administrator   
E enjte, 17 Tetor 2013 06:20

Qendra e Studimeve Albanologjike dhe fondacioni "Konrad Adenauer" organizojnë, më datë 18 dhe 19 tetor 2013, në Hotel Sheraton, konferencën shkencore me titull "Marrëdhënie shkencore shqiptaro-gjermane pas perdes së hekurt", në nderim të albanolgut Wilfried Fiedler. 

Kjo veprimtari shoqërohet me hapjen e ekspozitës me fotografi nga ekspedita etnografike shqiptaro-gjermane e vitit 1957, përurimi i së cilës bëhet më datë 18 tetor, ora 18.30, në Galerinë FAB të Universitetit të Arteve.  

Modifikimi i fundit E mërkurë, 10 Shtator 2014 08:20
 

Kush është online?

Kemi 57 vizitorë online