Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Konferencë Shkencore pdf Shtyp Email
Gjuhe Letersi
Shkruar nga Administrator   
E henë, 27 Janar 2014 18:51

Shkolla doktorale e Studimeve Letrare në datat 29-30 janar 2014, organizon Konferencën shkencore "Për një histori antologjike të letërsisë shqipe (autorë pak të njohur ose të panjohur në programet e tekstet shkollore)". 

Konferenca do të zhvillohet në Sallën e Doktoraturës së Studimeve Letrare, në Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë, duke nisur të mërkurën në orën 9 dhe të enjten në orën 9:30. 

Modifikimi i fundit E mërkurë, 10 Shtator 2014 08:45
 

Kush është online?

Kemi 33 vizitorë online