Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Panair 2012 - Panairi 2012
IMG_7009
IMG_7009
Image Detail Image Download
IMG_7010
IMG_7010
Image Detail Image Download
IMG_7011
IMG_7011
Image Detail Image Download
IMG_7012
IMG_7012
Image Detail Image Download
IMG_7013
IMG_7013
Image Detail Image Download
IMG_7014
IMG_7014
Image Detail Image Download
 
Shfaq # 
 
 
Powered by Phoca Gallery