Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Granti i Ambasadës Amerikane - Ambasada Amerikane
5153
5153
Image Detail Image Download
img_5141
img_5141
Image Detail Image Download
IMG_5142
IMG_5142
Image Detail Image Download
IMG_5149
IMG_5149
Image Detail Image Download
IMG_5150
IMG_5150
Image Detail Image Download
IMG_5152
IMG_5152
Image Detail Image Download
IMG_5155
IMG_5155
Image Detail Image Download
IMG_5162
IMG_5162
Image Detail Image Download
IMG_5163
IMG_5163
Image Detail Image Download
IMG_5165
IMG_5165
Image Detail Image Download
IMG_5166
IMG_5166
Image Detail Image Download
IMG_5167
IMG_5167
Image Detail Image Download
 
 
 
Powered by Phoca Gallery