Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën e VI ndërkombëtare me titull "Kërkime Gjuhësore". Për programin klikoni këtu

Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, në datën 14 korrik 2017 organizon konferencën shkencore me titull "Studime letrare në proces: Rezultate dhe probleme, III". Për programin klikoni këtu

Keni harruar passwordin?

Ju lutemi vendosni adresen e emailit te lloagarise tuaj.Nje kod verifikimi eshte derguar ne adresen tuaj te emailit. Pasi ta keni marre kodin ju do te jeni ne gjendje te vendosni nje username dhe password te ri per llogarine tuaj.

Kush është online?

Kemi 14 vizitorë online